Geeky Night Out – Permanent Beta

Wow! Een doe en maakavond met nieuwe technologie.

Geeky Night Out is voor & door geeks met een voorliefde voor nieuwe gadgets, technologie en voor sommigen ook het coden. We gaan niet praten maar met de handen aan de slag. Het ontdekken, (door)-ontwikkelen, combineren en verbeteren van 3D printers, robots, wearables en Internet Of Things… Alles is mogelijk! Je eigen fantasie is de grens. Doe je mee?

Geeky Night Out

Tuesday, Aug 14, 2018, 7:00 PM

Ondernemershuis Overvecht
Rhonedreef 40 Utrecht, NL

11 Members Attending

LET OP. Het adres voor deze Geeky Night Out is Rhonedreef 40, Utrecht (wijk Overvecht) Wow! Een doe en maakavond met nieuwe technologie. Geeky Night Out is voor & door geeks met een voorliefde voor nieuwe gadgets, technologie en voor sommigen ook het coden. We gaan niet praten maar met de handen aan de slag. Het ontdekken, (door)-ontwikkelen, combi…

Check out this Meetup →

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Kies je programma

Ondernemershuis

Locatie:
Ondernemershuis
Overvecht

 

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha