Zelforganisatie in de zorg – Part-up event

26 september 13.30-18.00 uur organiseert Part-up een event voor iedereen die geïnteresseerd is in zelforganisatie.

Hoe werk je als team in de zorg zonder de verbinding met de organisatie te verliezen?

Tijdens dit gratis event vragen we vernieuwers binnen de zorg om hun successen en werkwijze delen. We gebruiken hun ervaring om te leren hoe ook jij met nieuwe vormen van organiseren voor flinke verandering kan zorgen. De insteek is cross-sectoraal: wat kunnen andere sectoren leren van de innovatie in de zorg, en wat kan de zorg leren van innovatie in andere sectoren.

Voor wie?

Iedereen met interesse in zelforganisatie is welkom op dit evenement. Vooral leiders met de ambitie om hun organisatie of community verder te ontwikkelen. Het maakt niet uit of je formeel een manager of een informele initiatiefnemer bent.

Herken je jezelf in een van deze beschrijvingen? Dan is dit event zeker iets voor jou!

  • Je werkt bij in de zorg en krachtig organiseren in tijdelijke teams
  • Je werkt niet in de zorg, maar zoekt inspiratie hoe innovatie binnen complexe organisatie in een andere sector georganiseerd wordt
  • Je wilt collega’s in jouw organisatie in verbinding brengen
  • Je wilt laagdrempelig aan de slag wil met zelforganisatie
  • Je bent een (in)formele leider in een organisatie
  • Je wil praktisch aan de slag met je tribe op Part-up

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Part-up/New World Campus

Locatie:

Part-up/New Wrold Campus
Spaarneplein 2
Den Haag

 

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha