Part-up Summer School Zelforganiseren

Zelforganisatie gaat niet ‘vanzelf’. Sterker nog: het is hard werken. Want waar vroeger de manager de lijnen uitstippelde en de taken verdeelde moet nu het team dit in gezamenlijkheid oplossen. Hoe voorkom je dat je verzandt in een eindeloos gesprek waarin iedereen zijn plasje doet en resultaten ver weg blijven?

De Part-up Summer School ‘Zelforganiseren met Sociocracy 3.0’ (kortweg S3) gaat in op deze uitdaging. S3 is een raamwerk voor snelle en gelijkwaardige besluitvorming voor je team en een methode om dit om te zetten tot actie. De principes en processen dragen bij aan de ontwikkeling van een wendbare, veerkrachtige teams en uiteindelijk organisaties. Part-up gebruikt S3 (in combinatie met het platform) voor de eigen organisatie en draagt deze kennis graag over.

Wil je ook weten hoe je effectief kan zelforganiseren? Prettiger samenwerkt? Snelle, gedragen beslissingen neemt met groepen van elk formaat? Meld je dan aan voor deze Summer School op 14 juli of op 15 augustus en wordt zelf een expert!

Programma

Ochtend:
Check-in en kennismaking
Ontstaan van S3
Consent besluitvorming
Navigeren via spanning met driver mapping
Middag:
Selecteren van rollen
Maken van voorstellen
Gedragen besluitvorming
Introductie van S3 binnen jouw organisatie
Afsluiting met een borrel

Meer informatie

De kosten bedragen EUR 450. Deelnemers aan het WIN WIN WIN Programma krijgen 25% korting!

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Part-up/New World Campus

Locatie:

Part-up/New Wrold Campus
Spaarneplein 2
Den Haag

 

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha