Oriëntatiedag van vóór Christus tot ná Crowdfunding

Graag nodigen we je uit voor de oriëntatiedag op vrijdag 6 september van de Academie voor Samenlevingskunst. Waar? In Het Veerhuis in Varik, Waalbandijk 8. Inloop vanaf 10.30 uur. Om 11.00 uur beginnen we en we gaan door tot 16.00 uur.

HOE IS JE RELATIE MET GELD?

Geld, wat is dat eigenlijk? En wat is je relatie met geld? Vind je geld een zegen of een vloek? Beleef je geld als de wortel van al het kwaad? Of juist de brenger van voorspoed en geluk? Iedereen heeft meer en minder mooie ervaringen met geld. Omdat je er te weinig van hebt, denk je. Of juist te veel. Kan dat?

Met de cursus Van vóór Christus tot na Crowdfunding onderzoek je in tien dagen:

  • onderzoek je je relatie met geld, iets om bang voor te zijn? of iets om lief te hebben?
  • ontwikkel je inzicht in wat geld eigenlijk is en hoe je door zelf een gezonde verhouding tot geld te vinden, jouw specifieke bijdrage levert aan het gezond maken van het wereldwijde geldsysteem, simpel door te doen waar je goed in bent,
  • krijg je overzicht van de geschiedenis van het geld in relatie tot de bewustzijnsontwikkeling van de mens.

IS DEZE CURSUS GESCHIKT VOOR MIJ?

Van vóór Christus tot na Crowdfunding is voor iedereen, rijk en arm, die zijn/haar relatie met geld wil verbeteren. En op een gezonde manier met geld wil leren omgaan. Hoe je kunt doen wat je werkelijk wilt en daar je geld mee kunt verdienen in plaats van doen wat je niet wilt om geld te verdienen. Nogmaals: voorkennis, op wat voor vlak dan ook, is niet nodig, uitgangspunt ben jij zoals jij hier en nu bent. Wel moet je bereid zijn naar jezelf met betrekking tot geld kijken.

DATA

De cursus start op vrijdag 4 oktober 2019. Er is een oriëntatiedag (gratis cursusdag) op vrijdag 6 september.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Het Veerhuis

Locatie:
Het Veerhuis
Waalbandijk 8,
4064 CB Varik

 

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha