Een kopje koffie met Henry

28 december 11.00-13.00 uur in Varik

“Wat zal ik eens doen tussen Kerst en Oud & Nieuw? Mocht je dat denken, kom dan gezellig langs want Henry Mentink vertelt op 28 december een aantal mooie verhalen, waaronder de krui-tocht naar Parijs.  Als initiatiefnemer van het Veerhuis en oprichter van de het eerste deelautobedrijf in NL (MyWheels) en de eerste professionele wereldwinkel heeft hij vele mooie verhalen te vertellen.

Henry Mentink is ondernemend en weet mensen enthousiast te maken in het meegaan met idealen voor een andere maatschappij. Hij is al vele jaren bezig met experimenten op gebied van de nieuwe economie / deeleconomie. Hij heeft ervaringen in het opzetten van organisaties/bedrijven op zodanige wijze dat ze niet meer failliet gaan.

 

Meld je wel aan en een vrije gift na afloop wordt op prijs gesteld.

Locatie:
Het Veerhuis
Waalbandijk 8,
4064 CB Varik

 

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie waarin people planet profit zijn verbonden. De nieuwe economie omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Kies je programma

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha