Een kopje koffie met een smaakmaker

3 mei 11.00-13.00 uur in Varik

Veel mensen willen graag met smaakmaker Henry Mentink in gesprek. Als initiatiefnemer van het Veerhuis en oprichter van de het eerste deelautobedrijf in NL (MyWheels) en de eerste professionele wereldwinkel heeft hij vele mooie verhalen te vertellen.

Henry Mentink is ondernemend en weet mensen enthousiast te maken in het meegaan met idealen voor een andere maatschappij. Hij is al vele jaren bezig met experimenten op gebied van de nieuwe economie / deeleconomie. Hij heeft ervaringen in het opzetten van organisaties/bedrijven op zodanig wijze dat ze niet meer failliet gaan. Vanuit het Veerhuis begeleidt hij mensen en organisatie hierin. Als bedenker van een bedrijfsplan in de vorm van een doos – de UNO-box – brengt hij een nieuwe dimensie in het zaken doen. Het Veerhuis kreeg ook een eervolle 25ste plaats in de Duurzame Top 100 van Trouw.

Vorig jaar op 2 juni met het mooie weer zaten we buiten

Kom langs voor een kopje koffie of thee met Henry eenmaal in de maand op een zondag van 11.00 – 13.00 uur. Het kan zijn de je de enige bent, of met meerderen en dan kunnen we ook van elkaar leren.

Bij het aanmelden kun je aangeven of je ook een bepaalde case wilt inbrengen dan kan Henry dat meenemen in zijn verhaal. Het kan dan ook in de tweede helft besproken worden met input van anderen. Dit keer staat de zorg voor Moeder Aarde centraal.

Meld je wel aan en een vrije gift na afloop wordt op prijs gesteld.

Locatie:
Het Veerhuis
Waalbandijk 8,
4064 CB Varik

 

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie waarin people planet profit zijn verbonden. De nieuwe economie omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha