Open dag LiberTerra

14 oktober 2023

Geestmerambacht is een win-win-win voorbeeld van gebiedsontwikkeling.

Vier keer per jaar organiseert de woongemeenschap Geestmerambacht een gratis open dag waarbij iedereen welkom is om een aantal huizen van binnen te bekijken. Je kunt vragen stellen en de bewoners delen hun kennis over biobased bouwen, wonen in een community en wat ze hebben gedaan om deze groene plek te creëren. Uiteraard kun je vragen stellen en van de sfeer proeven. Gelieve wel je schoenen uit te trekken bij binnenkomst van de huizen.

Wil je meer gerichte informatie over een specifiek thema? Kom dan naar een van de inspiratie tours.

We zien je graag bij LiberTerra Geestmerambacht in Koedijk (boven Alkmaar).

Pay as you like (€ 5 – € 15)

Parkeren: voor parkeerinstructies, kijk op: https://geestmerambacht.liberterra.eu/contact/

 

Locatie:

Kenniscentrum LiberTerra Geestmerambacht
Wagenweg 36 1832 AE Koedijk

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. In de nieuwe economie gaan welvaart en welzijn hand in hand. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Kies je programma

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha