Let it grow open conferentie

Let it Grow organiseert samen met TKI Tuinbouw & Uitgangsmaterialen op 7 november een learning day om je nieuwe ‘groene’ bedrijfsidee te valideren of de ontwikkelingen binnen je bedrijf verder te versnellen. Tijdens deze conferentie komen mensen met verschillende achtergronden, maar gemeenschappelijke doelen, met elkaar in contact. Met een doel: elkaar verder helpen met kennis en ervaring. De conferentie is van 10:00-16:00 uur en vindt plaats in Amsterdam.

Tijdens de conferentie zijn er:

  • Tuinbouwondernemers uit de sierteelt (bloemen en planten)
  • Startups van  het incubatieprogramma Let it Grow
  • Experts op het gebied van Lean Startup, Design Thinking, Growth Hacking en UX

Bij de start van de conferentie kunt je, als deelnemer, bepalen welke onderwerpen aan bod komen op basis van uw uitdagingen of kennis. De rest van de dag zijn er parallelsessies waar je mensen kunt ontmoeten die zich bezig houden met voor jou interessante onderwerpen – zij delen allemaal graag hun ervaring!

Meer dan 95% van de deelnemers gaat na dit event naar huis met handige inzichten die ze binnen een week toepassen. Ook worden er duurzame contacten gelegd met collega-ondernemers, adviseurs en andere nutige partijen.

Er zijn 25 early-bird tickets beschikbaar voor € 15,00 (normale prijs € 25,00). Tickets zijn inclusief drankjes en lunch. Doe mee en schrijf je nu in.

Programma:
10:00 – Welkom en registratie
10:30 – Planning sessie
11:00 – Blok # 1: Vijf parallelle sessies
11:40 – Blok # 2: Vijf parallelle sessies
12:20 – Lunchpauze
13:00 – Update bij planning
13:20 – Blok # 3: Vijf parallelle sessies
14:00 – Blok # 4: Vijf parallelle sessies
14:40 – Blok # 5: Vijf parallelle sessies
15:20 – Blok # 6: Vijf parallelle sessies
16:00 – Sluiting en drankjes

Deze open conferentie is een onderdeel van de Bootcamp week van Let it Grow.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

FreedomLab Campus

Locatie:
FreedomLab Campus
Plantage Middenlaan 62
1018 DH Amsterdam

 

 

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha