Mismatch op de arbeidsmarkt

5 april 20 uur in Pakhuis de Zwijger

Aan de ene kant staan werkgevers te springen om geschikt personeel en aan de andere kant ondervinden werkzoekenden veel moeite bij het vinden van een geschikte baan. Deze mismatch op de arbeidsmarkt is van alle tijden, maar met een groeiende tweedeling tussen arm en rijk in de stad is het van belang om hier extra aandacht aan te besteden. Hoe ziet de huidige mismatch op de arbeidsmarkt er uit? Wat ondervinden werkgevers en werknemers? En hoe moeten belangrijke spelers zich positioneren rondom dit probleem? We gaan in gesprek met de arbeidsdeskundigen, beleidsmakers, politici, werkzoekende, werkgevers en betrokken burgers over de groeiende tweedeling op de arbeidsmarkt.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Pakhuis de Zwijger

Locatie:
Pakhuis de Zwijger
Piet Heinkade 179
Amsterdam

 

 

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha