Ondernemersontbijt

In het kader van ‘Ontmoeten, Ontdekken & Ontwikkelen’ organiseert netwerkorganisatie Ontbijt voor Profijt in samenwerking met Makro Delft een maandelijks netwerkontbijt om ondernemers uit Delft en omgeving op een breder vlak te faciliteren.

Iedere laatste dinsdagochtend van de maand vindt het Ondernemersontbijt van 8:00 tot 9:30 bij Makro Delft plaats.

Iedere maand stellen we een ander thema centraal dat ondernemers bezighoudt. Het doel is om daarbij de dag goed te beginnen met een heerlijk ontbijt en inspirerende, enthousiasmerende en verrassende perspectieven die u helpen om als persoon en als onderneming te groeien.

BEREIKBAARHEID
Makro Delft is gelegen op een locatie die goed bereikbaar is. Parkeren is gratis en er zijn voldoende parkeerplaatsen. Ook met het openbaar vervoer kun je de locatie goed bereiken.

MAKRO PAS

Deelnemen aan het Ondernemersontbijt is gratis. Ook zonder Makro-pas kun je deelnemen, deze kunnen we ter plekke voor je aanvragen.

Makro Delft

Locatie:

Makro Delft
Schieweg 104
2627 AR Delft

 

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. In de nieuwe economie gaan welvaart en welzijn hand in hand. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha