Nutslezing

6 februari 17.30-18.30 uur

Durven geloven in een rechtvaardige en duurzame stad
door Prof. Dr. Maarten Hajer

“Klimaat en milieu worden steeds maar met doemdenken in verband gebracht. Ik za laten zien dat we er maatschappelijk enorm mee vooruit kunnen gaan.”

In de jaarlijkse openbare Nutslezing van Het Nut Rotterdam worden actuele maatschappelijke thema’s behandeld door gezaghebbende sprekers. Lees hier meer over Maarten Hajer.
De lezing start op 6 februari om 17:30 stipt in Arminius. Deelname is gratis. U bent vanaf 17:00 van harte welkom. Na afloop van de lezing bieden wij u graag een drankje aan en is er gelegenheid om nog even na te praten met onze spreker en met elkaar. U kun er ook voor kiezen om de lezing online te volgen via de livestream op onze website.

U kunt zich via de button aanmelden (graag ook aanmelden als u de lezing online wilt volgen).

Arminius
Museumpark 3
3015 CB Rotterdam

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. In de nieuwe economie gaan welvaart en welzijn hand in hand. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha