Nive Workshop Vitale mensen in een organisatie

Nive Workshop
Vitale mensen in een wendbare organisatie
Hoe blijf ik gezond en gelukkig in mijn professionele leven? Hoe kan mijn organisatie daaraan bijdragen? Hoe kan de organisatie succesvoller worden en zich schijnbaar moeiteloos aanpassen door aandacht te hebben voor vitaliteit en geluk?

We zoemen in op de wetenschap achter geluk en vitaliteit. Bespreken hoe je invloed kunt hebben op gelukbeleving en vitaliteit, persoonlijk maar ook als organisatie. Hoe meet je, welke maatregelen zijn denkbaar. Welk verband is er tussen veranderen en vitaliteit/geluk. Hoe draagt het bij aan klanttevredenheid, innovatie en uiteindelijk winst in continuïteit.

Wat leer ik?
Inspiratie om jezelf en je organisatie anders te durven beschouwen en het lef om de verandering aan te gaan. Het inzicht dat er meer is dan enkel hetgeen we aan harde waarden waarnemen en dat juist die, meer onzichtbaar lijkende elementen, een enorme invloed hebben op succes. Hoe krijg ik het echte gesprek, hoe maak ik verbinding, hoe voel ik energie, durf ik mijn intuïtie te volgen.

Programma

15.00 uur Ontvangst
15.30 uur Start Masterclass
18.00 uur Netwerkborrel


Kosten

Normaal EUR 145. Deelnemers aan WIN WIN WIN Zelforganisatie betalen EUR 50. Prijzen excl. 21% BTW. Op het aanmeldformulier WIN vermelden. Je ontvangt een rekening van Nive.

Over het Nive
Het Nive is het managersplatform van Nederland. In 1925 opgericht en daarmee de oudste managersvereniging van ons land. Nog steeds actief en springlevend. Via hun leden bereiken ze ruim 30.000 managers. Bij de grote bedrijven, maar ook in het MKB. WIN is lid van het Nive.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Miele Experience Center

Locatie:
Miele Experiencecenter
De Limiet 2
Vianen

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha