Nive Masterclass persoonlijke effectiviteit

Nive Masterclass 2 april 15.00u

Persoonlijke effectiviteit in een digitaliserende wereld –
Hoe pas ik mij aan als professional aan de digitalisering van mijn werkomgeving?

We leven in bijzondere tijden waarin digitalisering ervoor zorgt dat traditionele bedrijfstakken, maar ook samenlevingen radicaal wijzigen. Om als professional succesvol te zijn, vraagt dat om bijzondere strategische vaardigheden en het vermogen leiderschap te tonen. Zowel als persoon als binnen je organisatie. In deze Masterclass leer je op welke wijze je grip kan krijgen op de veranderingen en hoe je daarin als professional leiderschap kan tonen.

Wat leer ik?

  • Wat zijn de kenmerken van het digitale tijdperk?
  • Hoe ontwikkel ik een strategische visie?
  • Wat vraagt dat van mij als professional en hoe toon ik daarin leiderschap?
  • Hoe kan ik daarmee om gaan?

Dafir Kramer
Dafir is expert op het gebied van strategie- en visieontwikkeling, implementatie en verandermanagement. Hij heeft meer dan twintig jaar ervaring als consultant bij tal van organisaties en doceert daarnaast nationaal en internationaal op universiteiten en business schools.

Kosten
Normaal EUR 145. Deelnemers aan WIN WIN WIN Zelforganisatie betalen EUR 50. Prijzen excl. 21% BTW. Op het aanmeldformulier WIN vermelden. Je ontvangt een rekening van Nive.

Over het Nive
Het Nive is het managersplatform van Nederland. In 1925 opgericht en daarmee de oudste managersvereniging van ons land. Nog steeds actief en springlevend. Via hun leden bereiken ze ruim 30.000 managers. Bij de grote bedrijven, maar ook in het MKB.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Kies je programma

Miele Experience Center

Locatie:
Miele Experiencecenter
De Limiet 2
Vianen

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha