Modern Work Trend Event

12 januari 13.30-17.00 uur

ICT-verandering gaat sneller dan ooit. Dat biedt geweldige kansen. Tegelijkertijd worden we er steeds afhankelijker van en gaan de ontwikkelingen in sneltreinvaart door. Zolang we er effectiever van worden biedt dat voordelen. Maar is dat ook zo?


Uit het Modern Work Trend Report 2022 blijkt dat digitale middelen niet optimaal worden ingezet, medewerkers te lang zoeken naar informatie en er weinig afspraken zijn rondom samenwerken. Blijven we ons vasthouden aan onze werkwijze van ‘gisteren’ en laten we de kansen van ‘vandaag’ onderbenut? Of is het tijd voor échte verandering?

Op 12 januari 2023 organiseert 1uur.nu daarom het Modern Work Trend Event in het kantoorpand van Microsoft op Schiphol. Experts van 1uur.nu en Microsoft geven je concrete, praktische tips en een flinke dosis inspiratie en kennis. Ontdek hoe je het beste aan de slag kunt met de uitdagingen van de moderne werkplek en hoe je de medewerker niet alleen centraal stelt, maar ook in staat stelt om het digitale landschap maximaal te benutten.

Wil jij als IT’er, HR of business leader klaargestoomd worden voor de toekomst?
Dan mag je dit zeker niet missen!

Het programma:

13:30     Inloop
14:00     Welkom & keynote ‘De digitale jungle’ door Bas van Leur van 1uur.nu
14:30     Kennissessie
15.00     Pauze
15.15     Inzichten van de werkvloer door Sophie van Noort & Mylene Meulman van 1uur.nu
15.45     Kennissessie over hybride werken
16.15     Uitreiking Adoptie Awards & Afsluiting
16.30     Netwerkborrel

Locatie:
Microsoft
Evert van de Beekstraat 354,
1118 CZ Schiphol

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. In de nieuwe economie gaan welvaart en welzijn hand in hand. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Kies je programma

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha