Microservices awareness bootcamp

Op 23 maart van 14.00-16.00 uur kun je kennismaken met disruptive software. Wat zijn de toepassingsgebieden en hoe passen begrippen als elastisch schaalbaar, resilient en responsive hierin?

In de Awareness bootcamp krijg je antwoord op:

 • Wat is de invloed van Digitale Transformatie, Cloud en Internet?
 • Wat zijn de Reactive Trades en welke problemen los je hier mee op?
 • Wat zijn veel voorkomende use cases en wat zijn de do’s en dont’s van microservices?

De Awareness Bootcamps zijn bedoeld voor IT, e-commerce, marketing & infrastructuur managers, developers, architecten en organisaties die mogelijkheden willen verkennen, DevOps willen implementeren of de volgende stap daarin willen zetten. Deelname is kosteloos.

Organisaties als Netflix, Spotify, Twitter en Airbnb ontwikkelen disruptive software oplossingen die zijn gebaseerd op een Microservices architectuur en Reactive Frameworks. Dit zorgt ervoor dat requirements als data driven, elastisch schaalbaar en reponsiveness voor online toepassingen kunnen worden gegarandeerd.

Hoe borg jij de digitale customer experience in een digitale wereld? En welke rol spelen disruptive software en microservices hierin?

Waarom disruptive software voor online toepassingen?

 • Steeds hogere eisen van consumenten op het gebied van digitale Customer Experience;
 • Noodzaak van Business Agility betekent snel en vaak nieuwe features live brengen (Continuous Delivery);
 • De beschikbaarheid van data als uitgangspunt en de noodzaak van elastische schaalbaarheid in een cloud infrastructuur.

De bootcamps zijn bedoeld om geïnteresseerden op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de uitdagingen van de digitale transformatie en de mogelijkheden, do’s en dont’s van een Microservices Architectuur en Reactive Software.

We maken hiervoor gebruik van de Open Source oplossing Vamp. Een krachtige oplossing voor het deployen en managen van microservices. Mogelijkheden als canary releasing en A/B testen komen in de bootcamp aan bod.

Spelregels

 • De Bootcamps zijn kosteloos.
 • Je mag je voor meerdere Bootcamps inschrijven.
 • Deelname is per bootcamp beperkt tot maximaal drie deelnemers van dezelfde organisatie.
 • Inschrijven betekent dat er op je gerekend wordt, door andere deelnemers en door ons.
 • Als je onverhoopt niet aanwezig kunt zijn, dan doe je je best een waardige vervanger te vinden.

Door het hanteren van deze spelregels, kunnen wij een waardevolle Bootcamp verzorgen.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Trivento

Locatie:

Trivento
Ruimtevaart 26
3824 MX Amersfoort

 

 

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha