Lustrumfestival duurzame talentontwikkeling

In september 2021 bestaat het lectoraat Duurzame Talentontwikkeling van De Haagse Hogeschool tien jaar. Dat vieren ze op donderdag 30 september, online & offline, van 14.00-17.15 uur.  Je bent van harte uitgenodigd!   

Hoe maken we opleidingen toekomstproof, als klassieke beroepen verdwijnen? Een leven lang leren en ontwikkelen is cruciaal. Daarbij worden de grenzen tussen studeren in het hoger onderwijs en het leren van professionals in de praktijk meer fluïde. Net als andere grenzen, zoals die tussen disciplines, landen en organisaties. Leren wordt onbegrensder en netwerken over deze grenzen heen wordt essentieel. Vraagstukken die alles te maken hebben met werken in netwerken. Het lecoraat heeft hier de afgelopen 10 jaar onderzoek naar gedaan.

Tijdens dit online festival wordt de toolbox geopend waarin allerlei op basis van het onderzoek ontwikkelde en beproefde hulpmiddelen beschikbaar zijn gemaakt. Natuurlijk wordt er teruggeblikt op tien jaar duurzame talentontwikkeling. maar er wordt vooral samen vooruit gekeken!   

Als je je aanmeldt dan ontvang je een link naar de festivalwebsite waarop je je voor dit jubileum en de workshops kunt inschrijven.  

We zien er naar uit om je op 30 september te ontmoeten! 

“Leren en ontwikkelen: vanaf de eerste dag van de opleiding tot aan het moment van afscheid van de beroepspraktijk. Dat gun ik iedere professional”, zegt smaakmaker Ellen Sjoer. Als  lector Duurzame Talentontwikkeling bij De Haagse Hogeschool onderzoekt ze nieuwe vormen van leren en ontwikkelen en wil ze weten bij welke vormen studenten en professionals het meest gebaat zijn.

Kies je programma

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha