Loslaten, transformeren en feesten

29 mei 2018

Part-uppen gaat in essentie over talent benutten door steeds los te laten. Voor elke nieuwe opgave een passend team samenstellen. Dit is soms lastig. Mensen hebben ook behoefte aan vaste samenwerkingsverbanden. Maar alles vast organiseren is geen optie, dan kun je veranderende omstandigheden niet meer aan. Laurens Waling van Part-up deelt de ontwikkelingen in de eigen organisatie.

Bij Part-up is flexibel organiseren onze drijfveer. Heel eerlijk; ook wij zitten soms even vast. Wanneer we dat voelen gaan we aan de slag om ons eigen talent weer te bevrijden. We stonden stil om te refleceren, namen afscheid van teamleden en haalden een nieuwe investering op. We voegden ook nieuw talent toe. Twee oud-teamleden (Erik en Josje) starten een nieuw bedrijf (Rebelwise). We blijven met hen samenwerken rondom Sociocracy 3.0. In deze blog lees je alles over de nieuwe impuls bij Part-up!

Ondertussen begeleiden we steeds meer klanten om het verschil te maken met tijdelijke teams. Dat gaat niet vanzelf. We delen graag de grootste uitdagingen bij de implementatie van opgavegericht werken met je. Handig! Zeker wanneer je ook meer over organisatiegrenzen heen wilt organiseren.

Wil je ook meer part-uppen, maar heb je het gevoel dat je er alleen voor staat in jouw organisatie? Dat hoeft niet! Stuur een berichtje en we denken graag met je mee met wie jij jouw uitdagingen samen kunt oppakken. Het leven duurt immers te kort om lang vast te blijven zitten!

Lees hoe Part-up zich verder ontwikkelt.

Kies je programma

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha