Bijeenkomst Leren is de nieuwe carriere

7 juni 14.30u (inloop) – 17.00u bij Seats2Meet Utrecht CS

De mensen van de Werkvereniging willen  je graag uitnodigen om mee te komen praten en denken over het moderne leren. Uit onderzoek blijkt dat modern werkenden tegenwoordig veel minder geïnteresseerd zijn in de standaard carrière ladder waarbij er maar een weg is, namelijk die naar de top. Werkenden willen blijven leren en zich door ontwikkelen.

Deze bijeenkomst zal ingeleid worden door Saskia Nijs. Zij doet onderzoek aan de VU over het 21e-eeuwse werken, is columnist bij het FD, werkzaam bij Philips en bestuurslid bij Setup. Ze werkt met name op het vlak van mens-werk-technologie en probeert daarmee het potentieel van mensen beter te faciliteren in de werkomgeving.

Door middel van gegevens uit haar onderzoek aan de VU gaan we met elkaar in gesprek over de mogelijkheden en kansen om aan deze wensen van jou en andere modern werkende mensen tegemoet te komen.

Laat je Roos@werkvereniging.nl even weten of je komt, dan zorgen wij dat er een hapje en een drankje voor je is?

Met idealistisch ondernemende groet,

Roos, Carsten en Bas van de Werkvereniging

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Kies je programma

S2M

Locatie:
S2M Utrecht CS

 

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha