Leidse Praatjes – Powervrouwen

Neelie Kroes, Hillary Clinton en Sheryl Sandberg: namen waar je bij het thema Powervrouwen meteen aan denkt. Maar juist dicht bij huis is ook inspiratie te vinden. Op 16 januari 2017 organiseren wij een heuse Collegetour die jou de kans geeft om in gesprek te gaan met Leidse Powervrouwen.

Programma

Onze spreeksters komen uit de politiek en de wetenschap. Maartje van der Woude is pas 36, nu al hoogleraar en maakt snel carrière in de wetenschap. Onze tweede spreker is Marleen Damen, wethouder Werk & Inkomen voor de PvdA in Leiden. De dames stellen zich voor onderaan deze nieuwsbrief.

Een Collegetour is pas een Collegetour als er volop vragen uit het publiek komen. We vragen daarom om op het inschrijfformulier alvast een vraag te formuleren voor onze powervrouwen. Wie weet wordt jouw vraag wel uitgekozen! Daarnaast is er natuurlijk voldoende tijd om te netwerken met elkaar, de sprekers en de organisatie.

Praktisch

Datum: Maandag 16 januari 2017
Tijd: 19.30 – 21.30
Locatie: Café Vooraf en Toe aan de Botermarkt 9.
Toegang: 5 euro (één consumptie inbegrepen)
Aanmelden kan hier!

Zien we je de 16e?

Team Leidse Praatjes

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Café Vooraf en Toe

Locatie: Café Vooraf en Toe aan de Botermarkt 9.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha