KvK Slim aan de slag met starten

Elke 2e maandag van de maand (m.u.v. 14 november) 18.30-22.30 uur.

In de nieuwe economie kiezen steeds meer mensen voor zelfstandig ondernemerschap. Het van belang om je vooraf goed te oriënteren. Dus ben je een bedrijf aan het starten of heb je plannen? Zorg dan dat je de bijeenkomst Slim aan de slag met starten niet mist. Ontdek op deze avond je mogelijkheden en ga direct aan de slag. Op de bijeenkomst Slim aan de slag met starten biedt de Kamer van Koophandel je een doorlopend keuzeprogramma.

* Tips en tricks om goed voorbereid van start te gaan met je bedrijf
* Inspirerende ondernemersverhalen en kennissessies
* Direct relevante contacten om verder te komen
* Op de informatiemarkt kom je in contact met de partnerorganisaties van het OnderNemerSplein Rotterdam

Kunt je niet wachten en wilt je alvast kennis opdoen?

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

OndernemersPleinRotterdam

Locatie:
OnderNemersPlein Rotterdam
Blaak 40
3011 TA Rotterdam

 

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha