Kansen creëren met LinkedIn

30 mei 2023 10-11.30 uur online

Let op: deze training is populair, dus z.s.m. aanmelden

Partnerevent JobOn & Bibliotheken

LinkedIn is het grootste platform waar zakelijk Nederland samenkomt. Het is vrij toegankelijk en het is belangrijk om een account te hebben wanneer je werk zoekt. Je kunt LinkedIn inzetten om je netwerk uit te breiden en er staan ook miljoenen vacatures op.

Tijdens deze workshop leer je hoe je LinkedIn voor jou laat werken. We gaan niet samen jouw profiel schrijven, maar stilstaan bij wat je wel doet en wat niet. We gaan die handige knoppen leren kennen om LinkedIn te gaan gebruiken om je netwerk te vergroten en jouw baan te kunnen vinden.

Onze enthousiaste trainer Willy Pardijs ontmoet je graag tijdens dit online event. Meld je aan via de aanmeldbutton.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. In de nieuwe economie gaan welvaart en welzijn hand in hand. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha