Just enough – online meet-up

Elke 2e maandag van de maand

Just Enough is een nieuwe beweging van denkers en doeners. Van idealisten met een hands-on mentality. Zij hebben een sterke visie op de huidige economie en de daadkracht en het perspectief om hier een verschil in te maken. Samen maken ze een vuist tegen onrecht. Samen zetten ze zich in om een einde te maken aan de uitputting van mensen en de aarde.

Vanaf 11 december beginnen ze met een maandelijkse online meet-up! Wat kun je verwachten?
“Vooral dat we met elkaar in gesprek gaan! Hoe ziet dat er uit? We beginnen de meet-ups met een korte pitch van een expert. Vervolgens gaan we de expert bestoken met al onze vragen. De tweede helft van de meet-up gaan we uiteen in break-out rooms. Je kan zelf kiezen wat je wilt: wil je doorpraten over de expertalk, een podcast of artikelen van Just Enough, het kan allemaal. We gaan uitgebreid met elkaar in gesprek. Wat zijn onze vragen? Wat zijn onze tips? Kunnen we elkaar uitdagen? En bemoedigen?”

Tijdens de eerste meet-up in december vertelt Frank Holleman Van Fork Ranger over hoe je een overheerlijke klimaatvriendelijke kerstdis kunt serveren. Binnenkort meer informatie!

Hoe doe je mee? Eenvoudig: meld je aan via post [at] justenough.nl of via ons contactformulier. Je krijgt op de dag zelf de link dan toe gestuurd. De sessie vindt plaats via Microsoft Teams.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. In de nieuwe economie gaan welvaart en welzijn hand in hand. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha