Interactieve theatermiddag

20 maart 2022 15-17uΒ  try-out De toekomst is nu

Veranderingen gaan razendsnel in onze tijd. De vraag is: welke kant op? Meer dan ooit is het belangrijk ons de gewenste samenleving voor te stellen. Want dat geeft richting.

🎬Voel je aan dat onze samenleving (heel) anders zou kunnen?
🎬Word je aangetrokken tot een manier van samen leven die natuurlijker, verbondener, bewuster, socialer, gelukkiger, creatiever en meer in balans met moeder aarde is?
🎬Geloof je van binnen dat het kan, als we ons maar verbinden?

Er is goed nieuws. Je bent niet de enige!

Op 20 maart vindt de try-out van theatermiddagπŸŽ­β€˜De toekomst is nu!’ plaats. Van 15.00 – 17.00 in Theater Het Hof in Arnhem. Tickets kosten EUR 15.

Het is meer dan alleen theater. Het is ook een gezamenlijke ontdekkingsreis naar Γ©n een co-creatie voor de nieuwe economie en samenleving.♻️Tijdens deze theatermiddag is iedereen actief deelnemer.

Wat er die middag precies gaat gebeuren, ontstaat in het moment. Zeker is dat we een bijzondere en waardevolle middag gaan beleven, vol met inzichten, ontmoetingen, persoonlijke ontwikkeling, humor, ontspanning en perspectief.

🌟Durf je het aan? Ben je klaar voor de reis?

Meld je dan nu aan en wees één van de dertig mensen die meedoen aan de allereerste theatermiddag ’De toekomst is nu!’.

Je krijgt na je aanmelding spoedig bericht of er nog plek is.

Locatie: Theater Het Hof

Boekhorstenstraat 58, 6828 DV Arnhem

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. In de nieuwe economie gaan welvaart en welzijn hand in hand. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeΓ«n en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten.Β 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Kies je programma

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha