Inspiratiesessie kunstmatige intelligentie

Je hoort er steeds meer over: kunstmatige intelligentie (of: artificial intelligence). Maar wat is het eigenlijk? En wat kun je er allemaal mee? 27 mei om 19.45 uur.

Albert, innovatiemanager bij Bibliotheek Drachten, neemt je tijdens deze laagdrempelige online meeting mee in de wondere wereld van kunstmatige intelligentie. Hij laat je leuke en verrassende voorbeelden zien. Want wist je bijvoorbeeld dat ze in de gezondheidszorg ook veel gebruik maken van kunstmatige intelligentie? En dat je in China door intelligente camera’s wordt herkend?

Kijk, denk en praat je deze avond mee? Benieuwd of jij, na het volgen van deze bijeenkomst, kunstmatige intelligentie als een gevaar of als een kans ervaart.

Deze inspiratiebijeenkomst is onderdeel van de serie Er gaat een wereld voor je open, waarin Bibliotheek Drachten innovatieve ideeën en producten onder de loep neemt.

Goed om te weten

  • De inspiratiesessie vindt plaats via het online videoprogramma Zoom. Je krijgt een link (en eventueel inloggegevens) toegestuurd wanneer je je hebt aangemeld.
  • De aanvang is om 19.45 uur. We nemen dan een kwartier de tijd om bij iedereen te checken of het geluid en beeld goed is, en helpen jou hier eventueel bij. Om 20.00 uur gaat de inspiratiesessie van start.
  • Deelname is gratis! Wel aanmelden (me biebpas).

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. Een economie waar welvaart en welzijn hand in hand gaan. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op qua kennis, kom je op nieuwe ideeën en het brengt je in contact met mensen die openstaan voor vernieuwing. Daarom plaatsen we regelmatig activiteiten, bijeenkomsten en conferenties van derden op de agenda. Dit event is hier een voorbeeld van.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha