ICT&Health World Conference

In navolging van de nationale e-healthweek vindt op vrijdag 22 juni de jaarlijks terugkerende ICT&health World Conference plaats in het World Forum in Den Haag. De conferentie verwelkomt circa 2000 deelnemers uit binnen- en buitenland en richt zich op innovatie in de zorg.

Tijdens de conferentie belichten diverse sprekers in hun keynotes de praktische e-health ontwikkelingen op zorggebied. We blikken kort terug op de e-healthweek van januari 2018 en houden al behaalde resultaten van zorgorganisaties, overheden en andere partijen tegen het licht. Een reeks aan specialisten biedt via 32 inhoudelijke breakout sessies nieuwe inzichten in en antwoorden op prangende vragen. Zo helpen we zorgorganisaties verder op weg om het gat tussen innoveren en implementatie te dichten.

Internationale Zorginnovatie HUB

De juni-conferentie is tevens de kick-off waarmee we Nederland als een mondiaal centrum van zorgtechnologie en innovatie positioneren. Internationale professionals krijgen de unieke kans om kennis en ervaringen te delen, te netwerken en te leren van de Nederlandse zorg en haar professionals. Aansluitend zullen zij onderzoeken welke innovaties en partijen voor hen interessant zijn. En laten wij hen natuurlijk graag zien wat Nederland als land te bieden heeft en stimuleren we daarin samenwerkingen.

Laat je inspireren, luister, doe en denk mee en ontmoet de nationale én internationale beleidsmakers en professionals in de zorg.

De toegangsprijs van de conferentie bedraagt:

  • Gratis voor professionals werkzaam in de zorg.
  • Gratis voor patiënten en studenten
  • € 395,- excl. 21% BTW voor bedrijven en overige belangstellenden

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

World Forum

Locatie:
World Forum
Den Haag

 

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha