De Week van de Ondernemer

De Week van de Ondernemer stimuleert succesvol ondernemerschap

21 november 2018 | Ahoy Rotterdam

Het beste ondernemersevent van Nederland
Al 20 jaar stimuleert de WVDO succesvol ondernemerschap. Ook in 2018 staan de beste experts en topondernemers voor je klaar. Ze delen hun kennis en geheimen voor meer succes en geluk. In één dag ben je weer up-to-date. Je hoort de laatste inzichten op het gebied van groei, marketing, innovatie, personeel en financiering. Dus geef je ondernemersvaardigheden een boost en krijg een-op-een advies voor je eigen bedrijf. Bovendien ontmoet je veel andere ambitieuze ondernemers.

Je stelt je eigen programma samen
Bij registratie krijg je de mogelijkheid om 2 keynotes te kiezen. Zo ben je verzekerd van een plaats bij jouw favoriete onderdelen. De openingsshow is al onderdeel van jouw dagprogramma. Train je ondernemersvaardigheden in de middag met meer dan 20 inloopworkshops. Verschillende experts geven hun meest waardevolle inzichten en adviezen. Op de dag zelf bepaal je welke je wilt volgen. Naast de workshops zijn er op de WVDO Experience allerlei activiteiten waarbij je aan kunt sluiten. Van financieringsgesprekken, een digitale werkplaats, het invullen van je eigen Business Model Canvas tot een speciale Ondernemer TV-Studio.

Dagindeling

9.15u   Ontvangst
10.15u Openingsshow
12-16u Keynotes
12-16u Workshops
12-16u Activiteiten
16-17u Netwerkborrel

Het event is gratis te bezoeken. Inschrijven is nodig.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Ahoy

Locatie:
Ahoy, Rotterdam

 

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha