Festivalcongres The future of us

6 oktober 2021 in Arnhem 13.30-18.30 uur

The Future of Us is een congrestival over innovatie georganiseerd door KIEMT, industriepark Kleefse Waard, de provincie Gelderland en de gemeente Anrhem. Het innovatiefste evenement van Oost-Nederland met de inhoud van een congres en de energie van een festival. Klik hier voor het programma 2022

Het thema dit jaar is Changing our ways. Hoe trotseren we de afhankelijkheid van grondstoffen binnen de energietransitie. Tevens wordt weer de Jan Terlouw Innovatie- en ambitieprijs uitgereikt. Er zijn 8 genomineerden.

 

Locatie:

Industriepark Kleefse Waard
Westervoortsedijk 73
6827 AV Arnhem

 

 

 

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. In de nieuwe economie gaan welvaart en welzijn hand in hand. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha