zaterdag 21 mrt

WIN Werk(t)festival

21 maart 2020 10.00-17.00 uur

WIN WIN WIN IN JE WERK

Op het festival ervaar je dat werken nu én in de toekomst een feest is als je je werk (deels) in netwerken organiseert.

 

 

Programma

10.00u Inloop
10.30u Welkom en start van het 6e WIN Werk(t) Festival
10.35u Smaakmakers in gesprek
Een interactieve opening waarin WIN initiatiefnemer Irmgard Bomers in gesprek gaat met smaakmakers; mensen die hun werk al (deels) in netwerken organiseren, zoals Farah Matab (chemisch analist bij Heineken), Sabrina Lindemann (urban catalyzer in de Binckhorst) en Erik Gerritsen (secretaris generaal VWS)
11.30u Natuurlijk Werken (netwerken nieuwe stijl)
Hoe laat je je waarde zien en zorg je ervoor dat andere mensen jou gaan benaderen. Je gaat het zelf in praktijk ervaren.
12.30u Lunch en Festivalmarkt
Nune verzorgt heerlijke lunchhapjes en ondertussen kun je smaakmakers op de waardecreatiemarkt van alles vragen over hun aanpak en ervaring.
14.00u Workshops WIN WIN WIN Lifehack voor je werk
Hoop, nieuwsgierigheid, angst en onzekerheid wisselen elkaar af als het gaat om ons werk. Met die onzekerheid worstelen we massaal. Dé oplossing bestaat niet, maar met behulp van de WIN WIN WIN lifehack kom je een heel eind. Met als resultaat meer vertrouwen, meer tijd en genoeg geld om die dingen te doen die je belangrijk vindt. Nu én in de toekomst.
Keuze uit de workshops: Meer waardering – Meer impact – Meer vrije tijd.
16.00u Meervoudige waarde creëren
Presentatie van de resultaten van de workshops.
16.30u Netwerkborrel
Gezellig na- en bijpraten.

 

En de kosten?
Het uitgebreide programma, inclusief een lekkere lunch en netwerkborrel, kunnen we je aanbieden voor slechts 60,50 Euro (incl. BTW). Deelnemers aan het WIN WIN WIN Programma, studenten en partners van I’M Binck krijgen 50% korting (code WIN).

Ben jij er klaar voor?

De wereld is veranderd en dat heeft impact op ons werk. Vroeger was de wereld in tweeën verdeeld (zwart/wit, links/rechts, arm/rijk, werk/privé, online/offline, vast/flex etcetera), maar dat beeld klopt niet meer met de realiteit[1]. Geen wonder dat het steeds vaker knelt als je vast blijft houden aan bestaande werkpatronen. WIN Smaakmakers laten zien dat je werk veel makkelijker wordt als je het (deels) in netwerken organiseert!

[1] Artikel uit De Correspondent, een nieuwe vorm van journalistiek organiseren

De locatie is mede mogelijk gemaakt door ANNA. 

BinckBase

Locatie:
BinckBase
Binckhorstlaan 151
Den Haag

 

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha