Durf te vragen workshop

23 november 2018 van 11-14 uur in Amsterdam

Heb je een idee, een plan, een droom of een project? Iets wat je in de wereld wilt zetten, wilt realiseren, heel graag wilt waarmaken?

Een open Durftevragen workshop maakt het mogelijk om te laten lukken wat jij wilt dat lukt. Het is een hele ervaring om aan Durftevragen mee toe doen, ook als je nog geen concrete vraag hebt. Iedereen is welkom. Niemand hoeft iets voor te bereiden, alleen maar er te zijn. Meestal komen mensen met een vraag, maar vaak ook uit nieuwsgierigheid naar wat het is en hoe het werkt. En dan blijkt iedereen ineens wel een vraag te hebben

Een groep ondernemende mensen. Een flip-over. Post-its. Een goede vraag. Meer is er niet nodig om tijdens een Durftevragen workshop mensen in beweging te krijgen, op weg te helpen en/of de dingen te versnellen. Elkaar helpen in waar de een teveel van heeft en de ander te weinig is het uitgangspunt. Een ander verder helpen met nuttige tips daar gaat het om! In deze voor iedereen toegankelijke sessie kan jij jouw vraag stellen en kan je meedenken met anderen. Wat je vraag of ambitie ook is, Durftevragen helpt je op weg. Misschien zal niet iedereen aan de beurt kunnen komen. Meestal lukt dit wel. Ook als je geen vraag hebt maar gewoon nieuwsgierig bent ben je van harte welkom. De ervaring leer dat iedereen er plezier van heeft.

Knowmads is een waarmaakplek voor ideeën. Dat is de plek bij uitstek voor een Durftevragensessie in Amsterdam. Doe jij mee? Voor vragen mail naar smaakmaker Jia-Qi Li jiaqi_@knowmads.nl.

Durf te vragen is ook een van de tien WIN Principes.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Knowmads Alternative Business School

Locatie:
Knowmads Alternative Business School

 

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha