Doordoen – event United Ecomomy

15 september in Driebergen

Henk Smit (o.a. oprichter van UE-deelnemer Driekant) was een duurzaam en sociaal ondernemer, visionair, kunstenaar een veelkleurig mens. Hij omschreef zijn werk soms als ‘dradaïsme’. Logisch want hij trok draadjes tussen mensen om ze te verbinden. Om met hen, net als de Dadaïsten dat deden, met kinderlijke creativiteit, een portie absurdisme en vaak irrationele invallen en niet-traditionele benaderingen te werken aan de positieve ontwikkeling van mens en maatschappij. Vooral door zelf het voorbeeld te geven door te doen!

Henk heeft als mentor en inspiratiebron veel mensen, initiatieven en social enterprises verder geholpen. Hiervoor wordt op vrijdag 15 september een middag georganiseerd, waar we samen komen proeven aan het brede en rijke pallet van alle mensen en initiatieven waar hij mee heeft samengewerkt. Ook worden nieuwe maatschappelijke pioniers en andere geïnteresseerden uitgenodigd om deze middag mee te doen.

Doordoen! is een initiatief van Heidi Leenaarts-NijhofGeorge ParkerEvert-Jan UlrichBernard Uiling en Marijn Smit

Toegang: EUR 55 (excl. lunch) – EUR 79 (incl. lunch)

Locatie:
Antropia
Hoofdstraat 8
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
Navigeren naar Q-Park P+R Station Driebergen – Zeist op Stationsweg 15B of Oude, Stationsweg 13,

 

 

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie organiseer je werk op een andere manier. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha