Doe de WIN WIN WIN check

16 april 2017

Ter gelegenheid van Pasen heeft EnergieFlex 7 leuke feiten en fabels over eieren verzameld. Een sympathieke actie en een leuke aanleiding om de WIN WIN WIN Check te doen voor dit bedrijf.

Waarom een WIN WIN WIN Check

Je wilt je geld op een zo goed mogelijke manier besteden, door in zee te gaan met bedrijven en organisaties die hun beloften waarmaken. Je wilt het liefst werken voor bedrijven en organisaties die echt meerwaarde bieden. Hoe prik je door mooie marketingverhalen en strategieplannen heen?

Mensen maken het verschil

Toekomstbestendige bedrijven en organisaties zijn transparant en benaderbaar.  Met de WIN WIN WIN Check kun je op eenvoudige wijze een eerste inschatting maken.

  • Type op internet de naam van het bedrijf/organisatie in + klachten
  • Kijk op de website of er informatie te vinden is over mensen die er werken
  • Stel de organisatie (of een bepaalde medewerker) een vraag – via de eigen kanalen of bijvoorbeeld LinkedIn

De eerste indruk

Een bedrijf/organisatie zonder klachten bestaat niet. Het is waardevol om inzicht te krijgen in de aard van de klachten, maar het is ook belangrijk hoe er mee wordt omgegaan. Moderne organisatie begrijpen dat mensen het verschil maken en de mensen die er werken zijn trots op hun bedrijf. Directie en medewerkers zijn vaak actief op sociale media. De echte proef op de som doe je in een persoonlijk contact. Dat kan formeel of informeel, door een belangstellende vraag te stellen. De ervaring die je opdoet met deze drie eenvoudige checks is bepalend voor je eerste indruk en die is goud waard!

Wat is je eerste indruk van EnergieFlex?

Naschrift: Energieflx is in okotber 2018 failliet verklaard.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha