Den Haag Werkt bijeenkomst

Programma

Het programma van Den Haag Werkt! is als volgt:

08.00 – 09.45 uurOndernemersontbijt

10.00 uurLancering Den Haag Werkt!:
De tafelsessies10.00 – 17.00 uur
Ondernemersplein12.00 uur
Lunch13.30 uur
Eerste ronde deelsessies14.45 uur
Tweede ronde deelsessies15.45 uur
Afsluiting op het Ondernemersplein16.00 uur
Netwerkborrel op het Ondernemersplein
17.00 uur Einde Den Haag Werkt!

Het Ondernemersontbijt
Het OndernemersOntbijt Den Haag is de ontmoetingsplaats om te netwerken. Naast leden van het Haagse college van B&W kunt u circa 350 medeondernemers ontmoeten en direct zaken doen.Het ontbijt staat deze keer in het teken van de gezamenlijke aanpak om het tekort op de Haagse arbeidsmarkt te reduceren.

Lancering Den Haag Werkt!
Om 10.00 uur vindt de feestelijke lancering plaats van de eerste editie van Den Haag Werkt!. Aansluitend gaat u aan de slag tijdens de tafelsessies. Met uw tafelgenoten bedenkt u oplossingen voor een sterkere regionale arbeidsmarkt.

Masterclasses en werkateliers
In de middag kiest u uit inspirerende masterclasses en werkateliers.

Klik hier voor een overzicht van alle deelsessies.
Klik hier voor het blokkenschema van het programma.

Ondernemersplein
Dit is dé ontmoetingsplek van Den Haag Werkt! Wandel over het Ondernemersplein met de vele stands waar tal van bedrijven en organisaties zich presenteren, drink een cappuccino in Rabo Maison, verbreed uw netwerk en laat u informeren door intermediairs over de mogelijkheden van arbeidsmarktbemiddeling, jobcrafting, leerwerkplekken en bijvoorbeeld laagdrempelige applicaties zoals matchingsplatform Hallo-werk. Kortom de plek voor meet & match.

klik hier voor een overzicht van alle bedrijven en organisaties.

Trendwatcher Richard van Hooijdonk
Voor de netwerkborrel sluit trendwachter Richard van Hooijdonk de eerste editie van Den Haag Werkt! af met zijn visie op de arbeidsmarkt: hoe spelen werkgevers en ondernemers slim in op de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt? Richard was in de afgelopen jaren de meestgevraagde trendwatcher van Nederland. Met zijn inspirerende lezing kijken we alvast vooruit naar de volgende editie van Den Haag Werkt!.

Werkoffensief +500
Op de eerste editie van Den Haag Werkt! is er speciale aandacht voor het werkoffensief +500 van de Gemeente Den Haag. Een programma waarbij er per jaar 500 mensen die een afstand tot de arbeidsmark hebben, aan het werk worden geholpen bovenop wat de gemeente nu al doet. De afgelopen maanden zijn er 50 kandidaten voorbereid op hun volgende stap. Deze werkzoekenden staan in de startblokken om uw team en bedrijf te komen versterken. De kandidaten krijgen op Den Haag Werkt! de gelegenheid om met potentiële werkgevers in gesprek te gaan en zich zo te oriënteren op de arbeidsmarkt. Misschien ontmoet u uw ideale kandidaat en maakt u een match!

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

World Forem

Locatie:
World Forum
Churchillplein 10
2517JW, Den Haag

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha