Dag van de zzp-er

6 april in Amersfoort

Het aantal zelfstandige professionals groeit gestaag door.

De Dag van de ZZP’er (#dvdzzp) is hét zzp-event van het jaar waar je als (z)zp’er, freelancer of interim professional écht bij moet zijn. Het is een dag vol inspiratie en motivatie, vele mogelijkheden om te netwerken, een hapje en een drankje, seminars en als klap op de vuurpijl: de bekendmaking van de beste zzp’er van Nederland! De focus is gericht op geld verdienen en op het programma staan tal van sprekers die daar succesvol in zijn. De toegang is gratis.

PROGRAMMA

Inspirerende seminars en keynotes, netwerken, de bekendmaking van de beste zzp’er van Nederland en
een hapje en een drankje.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Rijtuigenloods

Locatie:
Rijtuigenloods
Piet Mondriaanplein 61, 3812 GZ Amersfoort

 

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha