CSR Vitamine sessie – partnerships

Is samenwerking tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties ook voor jou een belangrijke uitdaging in jouw zoektocht naar duurzame oplossingen? Neem dan zeker deel aan deze inspirerende en praktijkgerichte CSR Vitamins sessie.

Samenwerking tussen bedrijven, maatschappelijke organisaties, overheden en burgerinitiatieven blijkt een essentieel mechanisme te zijn om de Sustainable Development Goals te realiseren. Alleen werken gaat misschien wel sneller vooruit, maar samenwerken levert zondermeer betere resultaten. Dat is het uitgangspunt van ‘Goal 17 – Partnerships for the Goals’ en zo blijkt deze op het eerste gezicht wat vreemde doelstelling nou net een heel cruciale te zijn. Iedereen weet dat samenwerken gemakkelijker wordt gezegd dan gedaan. Zeker wanneer verschillende soorten organisaties met diverse soorten competenties samenkomen om complexe vraagstukken rond duurzaamheid op te lossen.

Wilma.pngOm jou hierin op weg te helpen heeft de Antwerp Management School een bijzondere gastspreker uitgenodigd: Wilma Roozenboom, auteur van het boek ‘Een bedrijf is geen goed doel.’ Vertrekkend vanuit haar eigen praktische ervaring en brede kennis over cross-sectorale partnerships zal Wilma de deelnemers introduceren in de boeiende wereld van partnerschappen.
Je krijgt nieuwe inzichten aangereikt die meteen toepasbaar zijn in je organisatie. Je zal worden uitgedaagd kritisch te kijken naar je eigen samenwerkingsverbanden, je krijgt begrip van de succesfactoren en obstakels van partnerships tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties en je leert van praktijkvoorbeelden en de ervaringen van anderen.

Programma

15.30: Welkom
16.00 – 18:00 Partnerships for the Goals door Wilma Roozenboom
18.00 – 19:00 Netwerkreceptie

Kosten

Prijs: €65 (excl. btw)
Taal: Afhankelijk van de aanwezige deelnemers zal deze sessie in het Nederlands of het Engels doorgaan.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Het Brantijser

Locatie:
Het Brantijser,
Sint-Jacobsmarkt 9-13,
BE 2000 Antwerpen
T: +32(0)3 265 47 58

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha