Community Building Workshop

Maak van je organisatie een community!

Veel organisaties zijn georganiseerd als een hiërarchie. Dit maakt het een uitdaging om medewerkers zelf initiatief te laten nemen op het doel van de organisatie. Terwijl deze medewerkers vaak intrinsiek gemotiveerd zijn om hieraan bij te dragen.

Een oplossing hiervoor is je organisatie om te vormen naar een community. Maar hoe ga je daarmee aan de slag en maak je dit tot een succes? Tijdens dit evenement wordt je meegenomen in het bouwen van een community en ga je praktisch aan de slag met jouw eigen situatie in twee workshop rondes.

Voor wie?

Iedereen met interesse in zelforganisatie is welkom op dit evenement. Je wilt je organisatie of bestaande community verder ontwikkelen, of je nou formeel een manager of een informele initiatiefnemer bent.

Herken je jezelf in een van deze beschrijvingen? Dan is deze workshop zeker iets voor jou!

  • Je wil je collega’s in jouw organisatie in verbinding brengen
  • Je wil aan de slag wil met zelforganisatie
  • Je bent een (in)formele leider in een organisaties
  • Je wil praktisch aan de slag met je tribe op Part-up

Community Building Workshop

30 januari 2017
14.00 – 17.00

New World Campus
Spaarneplein 2, 2515 VK Den Haag

Toegang tot deze workshop kost €59, – exclusief btw, maar is gratis als je voor een organisatie werkt die al gebruik maakt van Part-up. Na aanmelding ontvang je per e-mail de factuur.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Kies je programma

New World Campus

Locatie: New World Campus Den Haag

 

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha