Circulair bouwen aan erfgoed

24 november via Livestream Pakhuis de Zwijger

Hoe kunnen we de weg vrijmaken voor een circulaire en duurzame aanpak van erfgoed?

Een van de grote rollen van erfgoed in Nederland is verhalen vertellen en inspireren. Juist op het gebied van duurzaamheid en circulariteit kan erfgoed als toonaangevend voorbeeld dienen en zo ook een verhaal vertellen. Echter zijn er voor iedere casus unieke uitdagingen. Zo kunnen er restricties zijn voor verbouwing of zijn er financiële barrières voor het aanschaffen van duurzamere installaties. Wat zijn de kansen en uitdagingen bij het verduurzamen van erfgoed? En van welke voorbeelden kunnen we leren?

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. In de nieuwe economie gaan welvaart en welzijn hand in hand. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha