Business Boost Sessie

Anders kijken naar je bedrijf

Stap uit de waan van de dag en werk aan de toekomst van je bedrijf. Door deel te nemen aan de regionale ING BusinessBoost kijk je met andere ogen naar je bedrijf en ontdek je kansen en mogelijkheden die je eerst niet zag. Deze keer aandacht voor Agile werken, een manier van kort en cyclisch werken waardoor je beter kunt anticiperen op veranderende omstandigheden. Patrick van der Pijl, eigenaar van Business Models Inc. Generation, vertelt erover.

Wat kun je verwachten bij een BusinessBoost sessie?
  • Inspiratie door aansprekende voorbeelden van collega-ondernemers bij jou uit de regio
  • Een praktisch, interactief en concreet programma
  • Strategische tools voor het ontwikkelen van visie, businessmodellen en innovatie
  • Leren van andere ondernemers
  • Gelegenheid tot netwerken
  • Sparren met ING Zakelijke Adviseurs uit jouw regio
Programma:
15.30 uur    Ontvangst
16.00 uur    BusinessBoost door Patrick van der Pijl (BMI)
18.00 uur    Netwerkborrel
19.00 uur    Einde

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

ING Hoofdkantoor Acanthus

Locatie:
ING Hoofdkantoor

 

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha