Bitterballenborrel

BitterBallenBorrel is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen. Geen nieuwe economie, maar wel een mooie gelegenheid om de WIN Principes “vergroot je netwerk” en “durf te vragen” in praktijk te brengen.

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier. De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie wordt een inspirerende spreker uitgenodigd. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst. En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

PROGRAMMA 4 jan 17-20uBitterBallenBorrel Den Haag Pancras Pouw

17.00 uur start Netwerken met ballen
18.00 uur Do’s & Dont’s nieuwe privacy wetgeving (AVG)
19.00 uur Verloting “Het Bedrijf”
19:15 uur Het Bedrijf Camperaad
20.00 uur Afsluiting
20:15 uur beUnited Diner

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.  Netwerken bij BitterBallenBorrel is dus Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Kies je programma

De Uithof

Locatie:
De Uithof
Jaap Edenweg 10
Den Haag

 

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha