Bitcoin Wednesday

Bitcoin is altijd omgeven met wat geheimzinnigheid. Geheel in stijl wordt de locatie pas bekend gemaakt nadat je je hebt ingeschreven. Of je er nu in gelooft of niet: het is nuttig om meer te begrijpen van ontwikkelingen rond blockchain en cryptocurrencies. Daarom brengen we deze langstlopende en drukbezochte Meetup die elke 1e woensdag van de maand wordt gehouden onder de aandacht.

Bitcoin Wednesday Amsterdam

Wednesday, Sep 4, 2019, 7:00 PM

Location details are available to members only.

12 Bitcoiners Attending

Bitcoin Wednesday AmsterdamThe lineup will be announced as soon as possible. Our check here for the full program as soon as it is available.There will be a limited number of early bird tickets available for those who RSVP early.—Walk-in from 1800 on, including drinks and networking. We start at 1900.Tickets: Entrance and seating is first com…

Check out this Meetup →

Wijkcentrum Mariahoeve

Locatie:

wordt na aanmelding bekend gemaakt

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha