Bedrijfsbezoek kwekerij met Feelgoodbus

Op 22 maart is er ‘s middags een unieke gelegenheid om met de WIN Werkkring Westland i.s.m. de Feel-Good-Food bus en leerlingen van VMBO Maassluis een bezoek te brengen aan Auberginekwekerij Zwinkels.

Om 13.30 uur zal de FGF-bus de auberginekwekerij aandoen voor een rondleiding voor leerlingen en een leerzame middag bieden, over onder andere de toepassingen van aubergines voor voeding en de betekenis van aubergines voor werkgelegenheid. Op de kwekerij wordt al ruim 34 jaar voortdurend gestreefd naar optimale kwaliteit en maximale houdbaarheid.

Wanneer u meer wilt weten over de achtergronden van deze ontmoeting dan neem dan even contact op met André Bruijn.

Over de Feel-Good-Food bus

Feel-Good-Food bus is een initiatief en nieuwe samenwerking tussen Lentiz, E25, de Maassluise Ondernemers (MOVE), Sport en Cultuur om aandacht te vragen voor gezonde voeding en sport -en cultuuractiviteiten. De Feel-Good-Food-Bus combineert een (mini) restaurant met sport en verzorgingsactiviteiten. De foodbus biedt de mogelijkheid om leerlingen van VMBO Maassluis ter plaatse producten te laten bereiden en te verkopen.

Over WIN (werken in netwerken)

WIN is een nieuwe ondernemende manier van samen werken, in de context van de nieuwe economie.

 

André Bruijn is gangmaker van de WIN Werkkring Westland en organiseert regelmatig activiteiten om het werken in netwerken in Westland te stimuleren.

Auberginekwekerij Zwinke;s

Locatie:

Auberginekwekerij Zwinkels

Zanddijk 98 – 2691 PH ’s Gravenzande.

 

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha