Apple WWDC Keynote live kijken

22 juni 18.00-22.00u

Jaarlijks presenteert Apple de nieuwste ontwikkelingen op de World Wide Developers Conference. Zo vertellen ze je over de nieuwe versie van iOS, macOS en vele andere toepassingen. Dit event is speciaal op de ontwikkelaars gericht zodat zijn meteen aan de slag kunnen met de nieuwe software.
Maar ook voor de consument is het een interessant moment want vaak is er ook aandacht voor andere aankondigingen, zoals nieuwe Macs of iPhones.

Vanuit Permanent Beta kijken we ieder jaar live mee en bespreken we het meest opvallende nieuws uit de presentatie met Technologie-watchers als Erwin Blom, Maarten den Braber, Peter Ros en Martijn Aslander. Ben je ook benieuwd wat Apple gaat presenteren op de WWDC van maandag 22 juni? Kom dan samen met ons kijken!

Locatie:

FreedomLab Campus

Plantage Middenlaan 62 · Amsterdam

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. In de nieuwe economie gaan welvaart en welzijn hand in hand. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha