Applaus voor de WIN Werkkring Amsterdam

12 februari 2018

Werken in de nieuwe economie vereist andere organisatievormen. Wordt netwerken de basis van het nieuwe werken? Deze vraag stond centraal tijdens een avond in Pakhuis de Zwijger. Een initiatief van de WIN Werkkring Amsterdam waar bijna 150 mensen op af kwamen. Elisabeth Werter vervulde haar rol als moderator met verve en er ontstond een levendige discussie.

Via de livestream is de avond terug te zien en de discussie gaat online door. Doe mee met de discussie of start zelf een gesprek over de toekomst van werk. Elisabeth Werter kun je elke 2e dinsdagavond van de maand ontmoeten tijdens de bijeenkomst van de WIN Werkkring Amsterdam.

Vind je werken in netwerken best nog vaag? Je bent echt niet de enige! Je gaat het pas ervaren als je het doet. Daarom laten we je 21 maart ervaren wat het in praktijk betekent tijdens het WIN Werk(t) Festival. Het thema is meer flexibiliteit in je werk door te werken in netwerken.

Op 23 februari start in Amsterdam een nieuwe serie WIN Praktijktrainingen. In vier trainingen ontdek je wat jou uniek maakt en hoe je daar gebruik van kunt maken in je eigen werksituatie. Zeer waardevol voor de toekomst van werken!

 

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha