030 Onderneemt #1

Op woensdag 21 februari is het tijd voor de eerste editie van 030 Onderneemt. Een initiatief voor alle vrouwelijke ondernemers uit (de omgeving van) Utrecht met als doel inspireren, netwerken en van elkaar leren. Tijdens de eerste editie van 030 Onderneemt is Eef van Opdorp te gast, zij geeft een presentatie over ‘toeval bestaat niet’. Kirsten Wagenaar is de tweede spreker tijdens 030 Onderneemt. Ze vertelt waarom haar passie bij community building ligt en hoe ze daar al 10 jaar een goede boterham mee verdient. Daarnaast is er tijd om elkaar te leren kennen en samen te proosten op de start van dit netwerk.

Spreker Eef van Opdorp
Financieel deskundige Eef van Opdorp is spreker tijdens de eerste editie van 030 Onderneemt. Eef is zelf al jaren ondernemer en bekend van TV Programma’s als ‘uitstel van executie” en “hoeveel ben je waard”. Op 21 februari vertelt Eef hoe wonderlijk haar bedrijf is gegroeid inclusief vette tegenslagen. Ze is van mening dat toeval niet bestaat. Kortom hoe dwing je geluk af en werk je beter samen met je hoofd.

Spreker Kirsten Wagenaar
Kirsten Wagenaar is een professioneel community builder met ruim 10 jaar ervaring. Gestart in loondienst, als community manager en adviseur, daarna dik 3 jaar als zelfstandige en sinds januari 2017 mede eigenaar van bureau Bind dat zich specialiseert in community strategie, implementatie en beheer. Op 21 februari verteld Kirsten waarom haar passie bij community building ligt en hoe ze daar al 10 jaar een goede boterham mee verdient. Ook vertelt ze iets over community building trends in Nederland en de waarde ervan voor organisaties.

Locatie & tijd
De eerste editie van 030 Onderneemt vindt plaats bij In de Ruimte, een inspirerende locatie in de werfkelders aan de Oude Gracht.

Datum: woensdag 21 februari
Inloop: 19.00 uur
Start: 19.30 uur
Welkomstwoord & kennismaking met elkaar 19.30 – 20.00
Spreker 1 – Eef van Opdorp 20.00 – 20.45
Spreker 2 – Kirsten Wagenaar 20.45 – 21.15
Borrel & Afsluiting 21.15 – 22.00

Tickets
Tickets voor 030 Onderneemt zijn 5 euro pp excl. BTW. Voor drankjes en snacks hoef je niet te betalen, dat doen wij. Wij willen alleen zeker weten dat je erbij bent! Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus schrijf je nu hier in en zorg dat je erbij bent.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

In de ruimte

Locatie:
In De Ruimte
Oudegracht 230
Utrecht

 

 

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha