André Bruijn – smaakmaker in Westland

3 oktober 2016

“Het leukste is als mensen alle ruimte nemen om zichzelf te zijn”, zegt André Bruijn. “Wat je zelf bent is goed genoeg”. Als je daarop leert vertrouwen dan is de weg vrij voor succesvolle samenwerkingen. Je verstaat elkaar letterlijk. Met tal van kleine interventies stimuleert hij jong en oud om dit te doen: muziek, kunst, taal en beelden. Als het lukt, dan geniet hij daar met volle teugen van.

André Bruijn is SIO-deskundige voor de implementatie in organisaties van het Stimuleringskader Integere Organisatie. Zijn specialiteit is het op persoonlijk niveau begeleiden van trajecten voor bewustwording inzake (morele) professionele verantwoordelijkheid. Het is zijn handelsmerk persoonlijke- en teamwaarden te duiden, vanuit de wondere wereld van de taal waarvoor Value.Online de basis biedt.

De diepte in

Zelf heeft André een lange zoektocht achter de rug, die hij zijn waardenweg noemt. Daarbij schuwt hij het niet de diepte in te gaan. Alle rijkdom die hij daarmee heeft vergaard staat in zijn boek De Glunderende Organisatie. Het is een dikke pil geworden en het vergde een enorme concentratie om zijn gedachtegoed op papier te krijgen. Het boek is voor hem een manier om te laten zien wie hij is en waar hij voor staat. Pittige kost, die zeker niet voor iedereen is weggelegd. Daarvan is hij zich terdege bewust. Het mooie is dat er bij hem direct weer ruimte ontstaat voor nieuwe ideeën, zoals Glunderende Vergaderingen (werktitel).
Het tekent de persoon André Bruijn, een man die niet in een hokje te plaatsen is. Veelzijdig en creatief als hij is, heeft hij inmiddels een heel scala aan producten en diensten ontwikkeld. Van workshops over samenwerken en lectures over ondernemerschap tot priktafels. In dat laatste zie je zijn vakmanschap als bouwkundig tekenaar terug en ga je ook zien dat handen in zijn werk een belangrijke rol spelen. Dat hoor je ook als hij zijn gitaarspel ten gehoren brengt. Vanuit de rijkdom aan ervaringen is het niet verwonderlijk dat André actief is in de WIN Werk(t) Kring.

Zin in WIN

Het leuke van WIN vindt hij de natuurlijke manier waarop het netwerk zich vormt en dat er een gezamenlijke beweging ontstaat. “Handje voor handje lukt het mij in het Westland om de handen op elkaar te krijgen voor een nieuwe ondernemende manier van samen werken. Gewoon door bezig te zijn met dingen die mij als mens raken.”

Meer informatie: www.bruijnontwikkeling.nl

Kies je programma

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha