Anders kijken: congres stedelijke transformatie

Op welke manier kijken we naar circulaire gebiedsontwikkeling? En hoe kunnen we onze blik verfrissen om meer kansen te zien voor circulariteit? Tijdens het congres Stedelijke Transformatie op 2 juni organiseren ACCEZ en RASL een excursie in de Binckhorst.

Programma

Karel van den Berghe (universitair docent TU Delft) vertelt je over de inzichten van het actieonderzoek in de Binckhorst, en hoe je op verschillende manieren naar circulariteit in de Binckhorst kan kijken via in- en uitzoomen. Judith Schueler (directeur ACCEZ) gaat in op het belang van anders leren kijken naar stedelijke transformatie en circulaire gebiedsontwikkeling. Met Ulrike Hahn (RASL – promovenda Erasmus Universiteit Rotterdam) ontdek je de kracht van de verbeelding van stedelijke transformatie en circulariteit. Zo leggen we samen ongeziene kansen voor stedelijke transformatie bloot.

Anders kijken! Eyeopeners gegarandeerd

Ga je met ons op onderzoek? Daarvoor gaan we ook naar buiten voor een korte, indrukwekkende route door de Binckhorst. We delen graag de opgedane kennis uit het onderzoek met je. Leer met een blik van verwondering naar vraagstukken rond woningbouw en stedelijke transformatie te kijken. Deze sessie brengt je een flinke dosis kennis, inspiratie en een andere kijk op circulaire gebiedsontwikkeling. Nieuwe kansen voor circulariteit ontluiken!

Deelname is kosteloos voor medewerkers van gemeenten, provincies, Rijk, kennisinstellingen, corporaties en leden van Neprom, Bouwend Nederland en IVBN. Andere deelnemers betalen 150 euro (exclusief BTW).

Locatie:
Fokkerterminal
Binckhorstlaan 249
De Haag

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. In de nieuwe economie gaan welvaart en welzijn hand in hand. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Kies je programma

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha