Amsterdam Donut Dagen

Amsterdam moet en kan veel sneller de donut in. Daarom organiseert de Amsterdam Donut Coalitie de Amsterdam Donut Dagen. Vier dagen vol ontmoetingen en workshops om samen met Kate Raworth uit te vinden hoe we doorbraken kunnen creëren. Zet 28 september t/m 1 oktober 2021 dus alvast in je agenda voor de Amsterdam Donut Dagen!

  • Donut Design Workshop, WDCD en Tolhuistuin – 28 sept. 09.00 – 13.00
  • Workshop Powers to Act, Pakhuis de Zwijger – 29 sept. 09.00 – 18.00
  • ADC Community Event, Culture Club – 30 sept. 15.00 – 17.00
  • The Big Donut Showcase, Pakhuis de Zwijger – 30 sept. 20.00-22.00
  • Center for Economic Transformation, HvA – 1 okt. 9.30 – 13.00

Een bruisende week met donut events op diverse locaties in Amsterdam. Go where the energy is: save the date en hou de event pagina in de gaten voor meer info.

De Amsterdam Donut Dagen is een initiatief van de Amsterdam Donut Coalitie, in samenwerking met de Amsterdamse Hogeschool van de Kunsten (AHK), Culture Club, het Doughnut Economics Action Lab (DEAL), Hogeschool van Amsterdam (HvA), Pakhuis de Zwijger, Tolhuistuin, What Design Can Do (WDCD) en YesAndMor

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. In de nieuwe economie gaan welvaart en welzijn hand in hand. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha