Amsterdam Donut Coalitie Meetup

14 december 16-17.30 uur

Op 13 november was de eerste wereldwijde donut dag en ook in Amsterdam was het weer een waar feest. Nu is het natuurlijk belangrijk om die energie vast te houden! Daarom nodigt Rosa Toebosch je uit op donderdag 14 december voor een community meetup waar de goede gesprekken die tijdens het donut festival weer kunnen worden voortgezet.

Geen zorgen, aanwezigheid bij het festival is geen vereiste. Kon je er niet bij zijn? Dan is dit een mooi moment om weer aan te sluiten!

In aanloop naar de meetup gaan we alle mooie resultaten van de Amsterdam Donut Dag verwerken en dan horen jullie meer van ons voor de planning van deze community meet up.

Schrijf je hier in voor de sessie.

Dan ontvang je ongeveer een week voor het community meet up een zoom link.

 

Kosten
Gratis
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. Een economie waar welvaart en welzijn hand in hand gaan. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op qua kennis, kom je op nieuwe idee├źn en het brengt je in contact met mensen die openstaan voor vernieuwing. Daarom plaatsen we regelmatig activiteiten, bijeenkomsten en conferenties van derden op de agenda. Dit event is hier een voorbeeld van.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha