Pauline’s blik op de toekomst

28 december 2017

“Mijn droom die ik begin dit jaar inblikte was ‘ik wil op nationale televisie komen.’ Ik had geen idee hoe. Toch is het gelukt. Vanzelf. Ik ben te zien in de reportage over het THUISfestival die Koffietijd maakte. Grappig genoeg tijdens het inblikken van de droom van Loïs, een van de jongeren van de WIN Challenge”. Geen wonder dat Pauline Schakenbos enthousiast is over Blik op de toekomst.

Een spoor van vernieuwing

Het inblikken van dromen is een idee van Dennis Nolte. Als initiatiefnemer van Spoor van Vernieuwing is zijn missie om bij te dragen aan een samenlevingsklimaat waarin burgers hun verantwoordelijkheid willen en durven nemen. Pauline ontmoette Dennis toen deze met zijn VIP-bus naar Wageningen kwam om dromen van mensen naar boven te halen en ze op die manier een zetje te geven. Werk dat Pauline aanspreekt.

Nieuw perspectief op werk

Pauline is in Wageningen op vele fronten actief om mensen bewust te maken van hun talent. Haar missie is om mensen in een optimale flow te laten werken. Dit doet ze onder meer vanuit THUIS, een inspirerende werk-, en ontmoetingsplek voor doeners, visionairs, verbinders en uitdagers van de status quo. Bij THUIS faciliteert Pauline werken in netwerken. Het is ook de plek waar de Wageningse Challenge deelnemers aan de weg timmeren om van THUIS een succes maken. Ben je benieuwd naar Pauline’s droom voor het komend jaar of heb je zelf dromen? Kom dan een keer op vrijdagmiddag naar de WIN Start-up Meeting die Pauline maandelijks bij THUIS organiseert en maak kennis met werken in netwerken: een nieuwe blik op de toekomst van werk.

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha