Circulaire diner: aan tafel met pioniers

18 oktober 16.30 uur Hoe gaan we van bezit naar gebruik

We zitten midden in een transitie van een ‘lineaire’ naar een ‘circulaire’ economie. Dit is een complex proces en dat doe je niet alleen. Daarom wil ABN AMRO in samenwerking met Circl, een platform bieden om ondernemers te verbinden en op oplossingen te zoeken voor deze verandering. Hoe hard gaan we van bezit naar gebruik? Wat houdt ‘Product As-A-Service’ eigenlijk in? Waar zit de additioneel waarde in het businessmodel? En hoe ontwerpen we circulaire producten? Zijn alle producten als ‘dienst’ aan te bieden? Wat is de rol van financiers in het ‘as a service’ concept? Betrokken pioniers op dit onderwerp, komen samen om het thema ‘Product- As- A- Service’ in de praktijk te bespreken. We doen dit in een select gezelschap tijdens een diner bij Circl.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

CIRCL / ABN AMRO

Locatie:
ABN AMRO – CIRCL
Gustav Mahlerplein 1B 1082 MS Amsterdam

 

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha