Zipconomy Webinar Week

Van 8 tm 12 februari 25 afwisselende webinars. Vol met kennis, praktijk en veel discussie.  Inschrijven (gratis) kan vanaf nu!

ZiPconomy organiseert dit jaar samen met Werf& deze week waar specialisten op allerlei terrein je online bijpraten over wat nú van belang is om te weten over (de toekomst) van werk. In één week ben je weer helemaal op de hoogte van alle trends op de arbeidsmarkt.

Elke dag een eigen thema

  • Maandag 8 februari:  Laat technologie voor je werken. Met onder meer Otys, Tigris, Social Seeder en Traicie. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer A.I., data en recruitment marketing.
  • Dinsdag 9 februari: Professioneel inhuren in de praktijk. De dag met actualiteiten en trends rond inhuur van extern personeel. Een mix van cijfers, trends en praktijk. Jellow (talentpools), HeadFirst (Inhuurdata) Cicero (zelfregulering en wetgeving rond inhuur), Wijn & Stael (over recente rechtszaken over flex- en zzp-contracten) en HAYS (over mooie casus: hoe NXP SoW in het inhuurprogramma onderbracht)
  • Woensdag 10 februari: Data Driven Recruitment. Met onder meer Indeed, Talmark en Recruitment Accelerator, over bijvoorbeeld data driven recruitment en hoe ROI op je recruitment-investeringen te becijferen.
  • Donderdag 11 februari: Trends in inhuur en Total Talent Acquisition. We bespreken op die dag – met Harvey Nash – het ZiPconomy Trendrapport Inhuur 2021. Een interview met Edward Belgraver over hoe ons sociaal stelsel innovatie tegenwerkt (en hoe dat op te lossen), met Marc Vrij (Pontoon) en Mark van Assema duiken we nog wat verder de diepte in trends rond TTA en HR Tech. Manfred Vogels vertelt of (en hoe) je kostenbesparing kan realiseren via een VMS. En Brainnet legt uit wat Brexit betekent voor detacheerders, bemiddelaars en opdrachtgevers.
  • Vrijdag 12 februari: Een nieuwe kijk op het managen van talent. Met onder meer Cornerstone, 8vance en LDC. Zij zullen het bijvoorbeeld gaan hebben over een nieuwe vorm van matching, over diversiteit én over de succesformule van een loopbaanprofessional anno 2021.

Op iedere dag delen vijf sprekers hun visie, trends en best practices. Boegbeelden, specialisten en ervaringsdeskundigen op de arbeidsmarkt delen hun kennis met jou.

Hier vind je een compleet overzicht van alle webinars en hier kun je je gratis inschrijven.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. In de nieuwe economie gaan welvaart en welzijn hand in hand. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha