Workshop Vrij, Gelijk en Samenleven

Heb je een initiatief en vraag je je af wat daar de juiste vorm voor is? Wil je een woon/werkgemeenschap beginnen en vraag je je af hoe je daar de juiste mensen bij aantrekt? Heb je een bedrijf of initiatief en kom je er niet verder mee?

Als jij verlangt naar een nieuwe economie en samenleving die we vanuit vertrouwen zelf gaan creëren, en weet jij (nog) niet wat jij daarin kunt bijdragen om deze een beetje dichterbij te brengen?

Dan is Vrij, Gelijk & Samenleven iets voor jou.

Damaris Mathijssen gaat het komende seizoen 2022/2023 in alle provincies van Nederland een dagworkshop geven rondom haar boek Vrij, Gelijk & Samenleven, wegwijzer naar een mens- en aardewaardige samenleving. Een inkijkje in hoe vrij, gelijk en samen je leven en werk kan veranderen, wat het verschil is tussen uitgangspunt en vorm, waarom je een brondocument wilt schrijven voor je organisatie en hoe je vormen vindt die daarmee in lijn zijn. Vertrekpunt ben jij met je vragen. Elke dag ziet er daarom een beetje anders uit. Zien we je daar? Als je nog vragen hebt, mail naar jennifer@economytransformers.nl

Algemene informatie over de dagen:
Prijs: 90,- euro ex btw (afrekenen 108,90), dit is inclusief het boek a 38,50, koffie, thee en lunch.
Tijd: van 10.00 tot 16.00 uur (inloop vanaf 9.30).
Programma: na een check-in waar de vragen mogen klinken introduceert Damaris elementen van het boek. De dag zal afgewisseld worden met inhoud en oefeningen om te kunnen doorvoelen en beleven wat er gedeeld wordt.

Data:
  • 24 november: Noord Brabant (Eindhoven)
  • 19 januari: Groningen (Groningen)
  • 9 maart: Drenthe (n.t.b.)
  • 6 april: Friesland (n.t.b.)
  • 11 mei: Noord Holland (Laren)
  • 8 juni: Limburg (Susteren)

De rode draad in het leven van Damaris Mathijssen is het vinden van structuren die het menselijk en natuurlijk leven mogelijk maken. Een voorbeeld hiervan is de ontwikkeling van het concept DeelGenootschap, een manier van organiseren binnen de nieuwe economie. Maar ook de ontwikkeling van de Zes Sleutels voor Transitie.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha